4 Ocak 2011

Yeni yil vesilesiyle akla gelenler...

Yeni yil sayesinde hayatimizi belli yonlerden sifirlayip tekrar baslama gibi bir imkan doguyor. En azindan oyle olduguna inanmak istiyoruz galiba. Klise  haliyle "temiz bir sayfa acmak" istiyoruz. 

Yeni yilin gelmesi benim icin ilk kez bu kadar onemli oldu. Artik bir cocugum var, yeni bir hayat basladi bizim icin. Eskisinden cok daha farkli dileklerim var gelecekten. 

Bugun kizim dogali tam 4 ay oldu. Geriye donup baktigimda hayatimin en yogun 4 ayini geride biraktigimi goruyorum. Sevincler, kaygilar, bir suru kosturmacayla dolu 4 ay... Cok dolu gecti, cok da hizli gecti. Hayatin bu kadar hizli gecip gitmesini istemiyorum. Ozellikle de cocugum oldugundan beri. Onumuzdeki yillari tadini cikara cikara, her anindan keyif alarak, ama en onemlisi saglikli bir sekilde gecirmemiz en buyuk dilegim.  

Ne dilersek dileyelim, ne kadar kontrol etmeye calisirsak calisalim hayat bize bir suru surpriz hazirlamis bir halde heyecanla bekliyor, zamani geldikce tek tek onumuze cikarmak icin. Yasayip gormekten baska bir secenegimiz yok. Umarim bizi bekleyen surprizlerin cogu guzeldir.

Bir yil cok uzun bir sure.


Kizim 4 ayda oyle degisti ki;


acaba bir yil sonra nasil olacak cok merak ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder